PrivaLex logo

Laki- ja rakentamispalvelut Privalex Oy - Kumppanisi laki- ja rakentamispalveluissa

Laki- ja rakentamispalvelut PrivaLex Oy on yritys, joka tarjoaa laadukkaita lakiasiain- ja rakentamispalveluita edulliseen hintaan. Palvelemme asiakkaitamme asiantuntevasti, luotettavasti ja ennen kaikkea kustannustehokkaasti. Olemme helposti lähestyttäviä ja jokainen asiakas on meille tärkeä.

Laki- ja rakentamispalvelut PrivaLex Oy on perustettu vuonna 2007 nimellä Lakiasiaintoimisto PrivaLex Oy. Vuonna 2014 yrityksen toimiala laajeni lakiasianpalveluista rakentamispalveluihin ja veneiden osto-, myynti- ja vuokraustoimintaan.

Voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella tai postitse. Jos emme voi heti vastata puheluunne, jättäkää yhteystietonne, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin jo samana päivänä.

Ota yhteyttä meihin! Olemme kumppanisi laki- ja rakentamisasioissa.

Lakiasiainpalvelut

Olemme keskittyneet yksityishenkilöiden lakiasiainpalveluihin. Erityisesti henkilö-, perhe-, perintö- ja jäämistöoikeudellisten asiakirjojen ja sopimusten laatiminen on osaamisaluettamme. Laadimme myös edunvalvontavaltakirjoja.

Lue lisää »

 

Rakentamispalvelut

Olemme keskittyneet pienkohteiden uudisrakentamiseen. Erityisesti pihapiirin täydentävät rakennelmat mm. terassit, autokatokset, varastot, bergolat, grillipaikat, pihalaatoitukset yms. rakentamiset ovat osaamisaluettamme.

Lue lisää »

Venevuokraus

Vuokraamme kompaktia hyvin varusteltua purjevenettä. Vene on hyvin varusteltu ja soveltuu erinomaisesti perheille mutta on helposti purjehdittava yksinkin.

Lue lisää »

Yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*